Detské Mega Ihrisko – Otvorenie najväčšieho ihriska v Tatrách

Všetky super deti a ich najlepší rodičia, pozývame vás na oficiálne otvorenie Hubertíkovho Mega Ihriska – NAJVÄČŠIEHO detského ihriska v Tatrách.
Zipline, vyhliadková veža, dlhočizné šmýkačky aj veľké hojdačky – tieto a ďalšie skvelé atrakcie treba vyskúšať a poriadne sa zabaviť!
Okrem toho sa môžete tešiť na bohatý sprievodný program:
09:15 – Začiatok v rytme bubnová show Batida
10:40 – HLAVNÉ VYSTÚPENIE Zahrajko a Eliška
13:00 – Šašo ČO a modelovanie z balónov
16:00 – Krájanie torty (mňam)
Počas celého dňa budú prebiehať súťaže, deti sa vytancujú na minidisco s bublinami a o zábavu sa postarajú aj maskoti tímu Fajnovo, s ktorými sa budú môcť odfotiť.
Malí aj veľkí si pochutia na Hubertovskom guláši, grilovaných špecialitách, wafliach, točenej zmrzline či cukrovej vate.
Mega Ihrisko je súčasťou zábavného sveta Hubertíkovo, ktorý sa nachádza v areáli Hotela Hubert. Vďaka priateľskému prostrediu a krásnej prírode je vyhľadávaným miestom pre rodiny s deťmi.
Hoteloví hostia majú vstup ZADARMO.
Neubytovaní návštevníci máju v deň 9.6.2024 tiež vstup ZADARMO.
Máme aj kontaktnú zverofarmu v srdci Tatier!
Okrem Mega Ihriska si vaše detičky v rámci zábavného sveta Hubertíkovo užijú kopec ďalšieho dobrodružstva. Klokany, lamy, kone, poníky, somáre, kozy, zajace alebo aj výr skalný – tieto a ďalšie zvieratká na vás a vaše ratolesti čakajú v našej unikátnej kontaktnej Zverofarme v srdci tatier.

Podujatia v Tatrách