ČESKÁ KUCHYŇA – moderné varenie

Centrum odborného vzdelávania Stredná odborná škola hotelová v Hornom Smokovci pozýva všetkých na kurz modernej českej kuchyne s ľubomírom Javurkom.

Predkrmy:

  • trhané bravčové koleno s marhuľou v zelenom čaji a chrenom
  • tatarák z kačacieho prsa a červenej repy so špenátovou majonézou a čipsom s dalamánka

Polievky:

  • kulajda s vajíčkom a lesnými hubami

Hlavné chody:

  • zemiakové knedlíky plnené údeným bôčikom podávané na karamelizovanej cibuľovej kapuste
  • bravčový bôčik s karamelizovanými jablkami a zemiakovým pyré

Dezert:

  • trhance s makom, perníkom a vo slivovici marinovanými slivkami

Podujatie sa uskutoční vo štvrtok, 18.5.2023 od 13:00 do 17:00 a je otvorené pre širokú verejnosť.

Registráciu tu: 0917 646 635.

Podujatia v Tatrách