AQUACITY POPRADVÍZI VILÁG

Az AquaCityPoprada szórakozás, relax és pihenés világa. Fűszerezze meg szabadságát vagy turistaüdülését egy egyedülálló komplexum meglátogatásával, amely a víz melletti pihenésen és relaxon kívül sokkal többet kínál. AzAquaparkrészét 13 külső és belső medence termálvízzel 28°C – 38°C hőmérséklettel, tobogánokés több mint 350 vízi attrakcióképezi. AzAquaCitytermálvize természeti földalatti forrásból származik, így van bevezetve a területre. Technológiai folyamattal 50°C hőmérsékletről 36 – 38°C hőmérsékletre hűtik. A medencék rozsdamentes felületűek, hogy csökkentsék a klór használatának szükségletét. A fertőtlenítéshez UV sugárzást használnak, ezáltal kíméletes a bőrhöz és szemekhez. A termálmedencék vize 1300m mélyből ered és több mint 20 különböző, az ember egészségére kedvezően ható ásványi anyagot tartalmaz. Mozgás- és légzőszerv-problémáknál, vérkeringésben, idegrendszernél segít,valamint kedvező kozmetikai hatása is van.


AQUAPARK AquaCityPoprad – vízi világ a Magas Tátra alatt

 • 13 külső és belső termál- és relaxálómedence
 • 350 vízi attrakció (masszázs dűznik, jakuzzik, gyöngyfürdők, vízi gombák)
 • 3 külső termálmedence (28°- 38°C) örvényléssel és vízi attrakciókkal (úszó, ülő és relaxáló)
 • BlueSapphirebelső relaxáló medencék krómoterápiával és esti 3D Lézer show
 • Blue Diamond belső luxusos medencék italbárokkal
 • Treasure Island – Kincsek szigetegyerekmedence (medence sós vízzel, hajóronccsal, csúszdákkal és attrakciókkal, jakuzzi felnőttek számára, terráriumleguánokkal)
 • 50m úszómedence és gőz-szauna


ANIMÁCIÓS PROGRAM

Az AquaCityPopradban való üdülését bizonyára tarkítjáka szórakoztató animációs programok is gyerekek és felnőttek számára hétvégenként valamint a nyári szezonban minden nap. Az animátorok professzionális csapata gyerekvetélkedőket és pártykat, mesebeli kabalákkaldiszkókat, facepainting – arcfestést, ballon showt, tánc-vagy fit aquaaerobic-ot, vetélkedőket és aktivitásokat felnőtteknek készítettek Önök számára,.

Egész évben, de nyáron annyival jobban – egyedülálló szórakozás vár Önökre a hétvégi programok folyamán. A nyári szezon folyamán szórakozhat a FUN KIDS zónában a külső területen. 35 méteres felfújható kalóz vízi parkot, gumivárakat, trambulint, játszóteret mászókákkal, kisvonattal és hintákkal találnak itt. A valódi üdülési relaxot  Magas Tátra alatt is megengedheti magának tengeri homokos strandon, nyugágyakkal, napernyőkkel és strandbárral, egzotikus zenével és italokkal.

A medencéken kívül a gyerekek a magukéra lelnek a gyereksarkokban vagy játszótéren rengeteg hintával és gyerekvonattal. Az AquaCitylátogatói számára minden nap lehetőség van kihasználni a gyerekóvodát, ahol a szülők gyerekeiket leadhatják szakmai felügyelet mellett és élvezhetik a tökéletes relaxot.


WELLNESS CENTRUM – FIRE & WATER WELLNESS & SPA

A több mint 1590 m2 felületen ellentétekkel teli vitális világot találhata tűz és víz elemek jegyében. Ezek az elemek a magán- és party zónákra osztott wellness központ új szimbólumai, melyekben különböző fajta szaunák és inhalációs helységek, ceremónia-szauna, privát zóna, pihenőhelységekés egy egyedülálló 14 m Wellness bár smoothie, gyümölcslevek, kevert italok és wellness drinkek kínálatával találhatók.

 • a legnagyobb kétszintes wellness központ Szlovákiában 1590 m2
 • ellentétekkel teli Vitális világa tűz és víz elemek jegyébenprivát és párty zónákra osztva
 • relaxáló medence, jakuzzik, 8 szaunaés inhaláció (ceremónia szauna, gőz-, só-, menta-, száraz-, infra szauna)
 • jégbarlang, pihenő- és pártyhelységek
 • 14m wellness bár koktélek trendes kínálatával
 • relaxáló masszázsokésspaeljárások, szolárium, thai-masszázsok


SZAUNA SHOW

A Fire&Water Wellness &Spa wellness központban speciális élményeket kínálunk a szaunákban – szauna ceremóniákat, szauna rituálékat éspeelingeket. A szaunázás szauna-mestereinknek köszönhetően sokkal intenzívebb és érdekesebb lesz Önök számára. A szauna-mester a levegő speciális technikájú örvénylésével a szaunában, a kövek illóeszenciákkal való öntözésével növeli a hőérzetet és a szaunában való tartózkodásába új élményt visz be. Engedjen meg magának kivételes wellnesstés kiváló szórakozást különböző fajta tematikus szauna-show mellett, melyeket kellemes illat, zene, megvilágítás és történet kísér.


TERMÁLVÍZ

A termálvíz elsődleges energiaforrás a meleg termeléséhez és az AquaCity valóságos szíve. AZAquaCityben a víz kíméletes a bőrhöz és hasznos az egészség számára. Egyike a világ legfontosabb természeti forrásainak. AzAquaCityben a víz egyúttal a központ által kínált szórakozás és pihenés alapja. Az AquaCityben a víz természeti geotermikus forrásból van merítve és a központba körülbelül 49°C hőmérséklettel van bevezetve. Nagy hőcserélőkben a víz leadja a meleget, amely a szállodákba és a központ épületeibe van vezetve. A termálvíz a medencékben szigorú felügyelet mellett fertőtlenítve van, miközben hasonló UV sugárzás alapú szűrőrendszerek vannak használva, amelyek ivóvíz módosításához használatosak. A medence-, fürdőszoba- és tusolóvíz fertőtlenítésekor nem használnak semmiféle agresszív vegyszereket, tehát a víz lágy marad a bőréhez, szemeihez és a környezethez. Hogy minimalizálódjon az üzemeltetéshez szükséges vegyi anyagok mennyisége, a medencék többsége felületkezeltrozsdamentes acéllal, ami által csökken a klórozás intenzitása.


SZÁLLÁS

Magas Tátra ideális fogadóterület azon látogatók számára, akik magas színvonalú szolgáltatásokat keresnek és egyúttal szeretik az aktív pihenést. Ha a szabadságát hegyekben döntötte tölteni, válassza Tátrát – Szlovákia legmagasabb és legszebb hegységét, amely tökéletes hely változatos szabadidőtöltéshez.  Nyáron ez főleg a hegyi turisztika, kerékpár-turisztikaa lenyűgöző természetbenés télen síelés a síközpontok behavazott lejtőin. Közvetlenül Magas Tátra alatt, csaknem Európa szívében található egy rendkívüli ökológiai reszort – az AquaCityPoprad.

Az AquaCityPopradegy egyedülálló komplexum, amely szolgáltatások széles skáláját kínálja az ideális szabadsághoz, felejthetetlen családi kiránduláshoz vagy cégi akcióhoz vagy rendezvényhez. A multifunkciós reszort szállás-, relaxáló- és wellness szolgáltatásokat nyújt, lehetőséget ad az egészséges turisztikához és sportaktivitásokhoz, gasztronómiai és kongresszusi szolgáltatásokhoz a biznisz klientela szükségleteihez. A reszort része az szálloda különböző standardja – Hotel Riverside***, Seasons****, Mountain View **** Poprádbanés Horizont Resort **** és teljesen új Hotel Hills **** Felsőerdőfalvában, termál Aquapark 13 külső és belső medencével 3500m2 vízfelülettel, fitnesszel, krioközponttal, kétszintes wellness központ 1600 m2 felülettel, masszázsközpontok, bárok, éttermek, gyereksarkok, játszóterekés kongresszusi térségek. Az AquaCityPopradegy egyedülálló komplexum, amely szolgáltatások széles skáláját kínálja az ideális szabadsághoz, felejthetetlen családi kiránduláshoz vagy cégi akcióhoz vagy rendezvényhez. A multifunkciós reszort szállás-, relaxáló- és wellness szolgáltatásokat nyújt, lehetőséget ad az egészséges turisztikához és sportaktivitásokhoz, gasztronómiai és kongresszusi szolgáltatásokhoz a biznisz klientela szükségleteihez.

Az elfoglalt szülők most kihasználhatják az InterklinikPopradorvostudományi központ professzionális szolgáltatásait, ahol akrioterápia gyógymódszeren kívül az egészségre fókuszáló csúcsminőségű professzionális szolgáltatásokra lel – különböző szakkivizsgálásokés konzultációk, vagy szakorvosi személyzet által végzett esztétikai bőrgyógyászat kínálata. www.interklinikpoprad.sk


Menjen a hivatalos weboldalra AquaCity Poprad