ÓTÁTRAFÜRED

A nem igényes sízők és főleg a kezdő sízők számára megfelelő célterület az Ótátrafüred központ. A Jakubkova lúka pályái könnyű igényességével lehetővé teszi a nehezebb pályákra való alapos felkészülést.

Ha szeretné megtanítani gyermekeit síelni, a síiskola oktatói professzionális csapata szívesen bevezeti őket ebbe a gyönyörű sportba.

A központ csak az adott központban érvényes előnyös skipasokat kínál, amit több kevésbé igényes síző és teljes kezdő értékel.

Megfelelő relaxot a sízés után a nappali vagy éjjeli szánkózás nyújt a 2,5 km pályán Tarajkáról Ótátrafüredbe. Fel siklóvasúttal vitetheti magát.

Az Ótátrafüred központ ideális indulópont a téli turisztikára magashegyi menedékházakhoz és vízesésekhez. Azoknak, akik nem félnek a hidegtől, behavazott mesebeli tájban való túrák és a talpaik alatti hó ropogása hoznak örömet.

A magastátrai Tarajka télen a jégművészet központjává válik. Jég-ácsok bajnokságai folynak itt Tatry Ice Master név alatt és itt található a Tátrai nagytemplom jégbazilika is.


A központ weboldala
Skipasok árjegyzéke
Skipas vásárlás a gopass.travel oldalon