Szállás

Magas Tátrában kandalló mellett vagy akár sátorban is. Kunyhóban vagy wellness szállodában. A szálláslehetőségek széleskörűek, ezért képesek eleget tenni mindenkinek. A legluxusosabb apartmanokkal felszerelt komfortos szállodák, panziók, privátok, turista-szállások illetve meghitt magashegyi menedékházak. Elegendő csak választani!

 

Szállodák

A tátrai régióban sok Grand Hotel és legmagasabb minőségű szálloda található, ahol annyira élvezhetik az üdülésüket, hogy vissza fognak kívánkozni. Amennyiben az igényesebbek közé tartozik és szeretné kipróbálni a fenségességet és luxust, látogassa meg a tátrai Grand Hotelek valamelyikét. Kávé a Grand Hotel Starý Smokovec kubai kávézójában, Grand Hotel Bellevue a komfortos kongresszusi szálloda stílussal és tradícióval, valódi luxus az 5-csillagos Grand Hotel Kempinskiben és még sokkal több.

Panziók és privátok

A Tátrában való elszállásolás másik lehetősége a panziók és privátok, amelyek elragadják a családias légkörükkel és komfortosan berendezett meghitt szobáikkal. Szolgáltatások széles kínálatát apartmanok is nyújtják, melyek részét relax központok is képezik jakuzzikkal és szaunákkal. A jelen berendezések lokalitása ideális az aktívan eltöltött, környéken való turisztikával vagy igénytelen sétákkal egybekötött pihenéshez.

Magashegyi menedékházak

A Tátrában való elszállásolás harmadik lehetősége a magashegyi menedékházak, melyeket a turistaösvények mentén, tengerszemeknél vagy magasan a hegyekben találhatnak. Olyan romantikát kínálnak, amilyet még nem élt át. Felébredni magasan a hegyekben és a felhők felett reggelizni olyan, mint egy álom. Az egyes menedékházak kapacitáslehetőségei viszonylag kicsik, ellenkezőleg, a szállásérdeklődés pedig viszonylag magas. Ezért fontos a korai lefoglalás.

  • Apartmanházak

  • Magánházak és nyaralók

  • Nyugdíjak

  • Szállodák

  • Különleges ajánlatok