Téli kirándulások

Magas Tátrában a tél megérkezésével a kaland csak kezdődik.

A fehér téli tátrai tájra való legszebb kilátásokkal rendelkező tökéletesen kezelt sípályákon való sízésen és a lejtőn nem végződő szórakozáson kívül sokkal több valódi téli kaland és élmény vár itt Önökre.

A téli szabadság Magas Tátrában a legjobb választás a pihenéshez, aktív relaxhoz illetve új sportok kipróbálásához.

Séták a téli természetben

A téli szabadságot Tátrában a turisták teljes mértékben élvezhetik. A magashegyi környezetben minden télen körülbelül 20 km jelült turistaösvény van kitűzve.
A Hó Betlehem a Rainer menedékháznál, Tar-pataki vízesések, túrák a tátrai völgyekbe vagy romantikus séta ábrándos téli tájban – csak példái annak, milyen turistaélményeket nyújt a tél Tátrában.

Skialpokon a csendbe

Szeretne elmenekülni a túlnépesedett sípályákról a hegyek csendes természetébe, síelni az érintetlen porzó hóban, figyelni a hóval fedett csúcsok feledhetetlen látványát. Tekintsen be velünk együtt a skialpinizmus világába.

Meleg kunyhóteára

A téli időszakban a turistaösvények Magas Tátrában egészen 12 magashegyi menedékházba vezetik fel. A meleg kunyhóteán kívül a csodás csúcsokra, tágas völgyekre illetve befagyott tengerszemekre való kilátásokat tálalnak fel.

Utazzon fel a fellegek fölé

Szeretne valami különlegeset készíteni gyermekei számára? Vigye kirándulásra kötélpályával egészen a tátrai óriások meredek csúcsai alá. Gyönyörű élményeket visznek haza és Önök élvezhetik a legpazarabb tátrai panorámákat.