Csorbató

A Csorbató központ a legmagasabban elhelyezkedett síközpont alsó állomással 1 351 m t.f. magasságban és a leghosszabb síszezonnal Szlovákiában. Kitűnő sífeltételekkel és kiváló sípályákkal vonzza a sízőket szlalomra, lesiklásra vagy sífutásra valamint a legmagasabb standardú szolgáltatásokkal.

A sízők számára 9 kilométer könnyű és közepes nehézségű sípályát kínál, melyeket gyermekes családok és haladó sízők szeretnek használni. A gyűjtő-parkolóból vagy szállodából gyakori időközökben közvetlenül a központba természetbarát SKIbus szállítja fel kényelmesen.

Csorbató a sífutás legnagyobb központja Tátrában. A sífutók számára akár 20 km összhosszúságú sípályák állnak rendelkezésre. 7 professzionálisan kezelt sífutó kört kínál 0,5-től 5 km hosszig. A SNOW sífutó terület a mesterséges behavazásnak köszönhetően az egész téli szezon folyamán használható. A különböző nehézség és több kör a kezdőknek és profiknak is örömöt szerez. Futhat a FIS sportterületen, lassú tempóval pihenhet a Csorba-tó körül, vagy sífutó léceken turista tempóval megnézheti a Furkota-völgyet.

Az adrenalin imádók meglátogathatják az attraktív snowparkot az Interski lejtő bal oldalán, ahol gyakran folynak közkedvelt sportos adrenalin versenyek.

A varázslatos atmoszférájú legmagasabban fekvő tátrai település pazar környezetében a gazdag történetének ás luxusos szállodáknak köszönhetően is garantált a téli szórakozással teli kiváló sízés.


A központ weboldala
Skipasok árjegyzéke
Skipas vásárlás a gopass.travel oldalon