Golf

Vysoké Tatry sú v strednej Európe jedinečným miestom: okrem 25 štítov vyšších ako 2 500 metrov n. m. sú tu unikátne ľadovcové plesá, chránené rastliny a ojedinelá fauna.

Golfový areál Black Stork (čierny bocian) vo Veľkej Lomnici má unikátnu polohu na ich južnej strane v ochrannom pásme Tatranského národného parku. Neporušená príroda, skalnaté kopce a svieži vzduch – to sú devízy, ktoré si hosť uvedomí na 120 ha plochy v prekrásnej scenérii. Rezort Black Stork s prestížnou značku A PGA Golf Course je jedným z 19 ihrísk na svete s touto známkou kvality.

Adventure Golf sa k nám dostal zo Severnej Ameriky, kde je obľúbeným rekreačným aj profesionálnym športom. Je to v podstate normálny golf len na menšom priestore. Adventure Golf sa hrá na umelej golfovej tráve s golfovými palicami určenými na putovanie alebo minigolfovými kladivkami a golfovou loptičkou. Rozvíja sústredenie, trpezlivosť, motoriku, odhad ale tiež podporuje súťaživosť. Zažijete pri ňom napätie, ale aj kopec srandy.

FootGolf  kombinuje dva najpopulárnejšie športy na svete: futbal a golf. Hrá sa s klasickou futbalovou loptou na golfovom ihrisku s jamkami s priemerom 53 cm.

Podujatia v Tatrách