TÁTRAI SÍZÉS

Engedjen meg magának egy téli kalanddal teli megismételhetetlen szabadságot és éljen át egy álomsízést. Síeljen Magas Tátrában, amely 24 kilométer állandóan kezelt sípályát kínál valamint hógaranciát az év 5 hónapjában. A Tátralomnic, Csorbató és Ótátrafüred csúcsközpontokban 20 korszerű kötélpálya és felvonó szállítja fel a fellegekbe.

Az egész Magas Tátrában egy egységes tátrai skipass-szal síel, melegedni és szórakozni az Apres Ski-ban lehet minden központban és közvetlenül a lejtőre való áthelyezkedésben természetbarát SKIbus segíti.

Ragadtassa el magát a magashegyi panorámákkal és fantasztikus atmoszférával, amelyet a világ legkisebb hegyóriása kínál télen.

A legmeredekebb sípályán Szlovákiában

A legkorszerűbb szlovák síközpontban,Tátrlomnicban 2190 m tengerszint feletti magasságban a legmeredekebb lejtőn síelhet a Lomnici-nyeregből.
Akár 1 300 m szintkülönbség, 5-havi hógarancia, legkorszerűbb 15 férőhelyes fülkés kötélpálya ás kiszélesített sípályák kiváló élmény garanciái az első osztályú 5,5 kilométeres, és akár 60 m szélességű carving-pályán.

Sízők által közkedvelt Csorbató

A Csorbató központ a legmagasabban elhelyezkedett síközpont alsó állomással 1400 m t.f. magasságban,és a leghosszabb síszezonnal Szlovákiában.
A sízők számára 9 kilométer könnyű és közepes nehézségű sípályát kínál, melyeket gyermekes családok és haladó sízők szeretnek használni.

Az elszánt kezdők számára

Ótátrafüred a nem igényes pályáival ideális választás a kis gyerekek és teljes kezdők számára. A síiskola oktatói professzionális csapata bemutatja ezt a gyönyörű sportot és megtanítja a megfelelő technikáját.

Tátrai hegyalja sífutó léceken

A Magas Tátra régióban több mint 61 km kezelt sífutó pályát próbálhatnak ki. A sífutás legnagyobb központja a Csorbató. 8 professzionálisan kezelt sífutó kört kínál 0,5-től 5 kmhosszig. A Tátralomnic, Ótátrafüred és környékük összesen 30 km könnyű és közepes nehézségű sífutó pályát kínálnak. Haladók, de kezdők is magukéra lelnek itt.