Egészséges életmód és Wellness

A testi egészség és lelki egyensúly a mai korban emberek sokaságának életbeli hozzáállása kezd lenni. A tátrai természetben való pihenés legjobb recept a mindennapok kihívásaira.

A helyi klíma egyedülálló gyógyhatásainak köszönhetően a Tátra már régóta keresett az egész világ látogatói körében. Mindenki, aki jótékony hatású pihenés, erőregeneráció, a test és lélek harmóniája, vitalitás és szépség, illetve csak isteni béke után vágyakozik, itt megtalálja a saját egészség-szigetét.

Merüljön el Ön is a tátrai természetben és töltsön erőt és érzékeket simogató nyugalmat!

A levegő rendkívüli tisztasága, a napsugárzás magas értékei, a tátrai légkör illatos illóolajakkal való teltsége és sok egyéb elem meggyőzi Önt a gyógyhatásairól.

Klimatikus fürdő – egészségközpontok

Szlovákiában a legismertebb klimatikus fürdő a tátrai klíma gyógy-elemeinek köszönhetően egyedülálló. A tátrai fürdőket főleg légzési problémákkal küzdő emberek használják ki, akiknek egyéb gyógyeljárásokkal összekötött klimatoterápia kimagaslóan segít a regenerációban.

Szép és vitális a természet erejének köszönhetően

Ne feledkezzen meg az energia rendszeres felújításáról és emelje ki szépségét a tátrai természet gyógyhatásainak köszönhetően. Engedje magát kényeztetni és engedjen meg magának egy kis sétát a fehér tájban, amely nem csak a teste, de a lélek számára is balzsam. A tátrai levegő a legjobb gyógyszer a szép arcbőrhöz!

Természetes gyógynövények a tökéletes relaxhoz

Nyissa meg a test és lélek gondozásának nem ismert dimenzióját a tátrai gyógynövények erejének köszönhetően. Engedje meg dédelgetni magát természetes illóolajakkal a hegyi virágok kivonataiból és élvezze a maximális élvezet pillanatát tátrai wellness szállodákban.

Krioterápiával az egészség és immunitás megerősítéséhez

A kriokamrában való tartózkodás ingerli a gyógyulást támogató enzimek és hormonok kialakulását és a testben képes „beindítani“ az öngyógyítást és regenerációt. Az eljárás része a –120 °C átlaghőmérsékletű kamrában való háromperces tartózkodás, amely után intenzív torna – Kinezoterápia – következik.

Vitális világ a tűz és víz elemek jegyében

Közép–Európában a legnagyobb kétemeletes wellness centrumot több mint 1590 m2 felülettel az Aquacity Popradban találja. A tűz és víz elemek a wellness centrum új szimbólumai, amelyben egyébként különböző fajta szauna és belélegző helység, ceremoniális szauna, privát és party zóna, hó-barlang illetve pihenőhelység vízágyakkal található.


A Tátra minden évszakban ritka nyugalmat és intenzív természeti élményt nyújt. Egyedi varázzsal bővelkedik, amely mindörökre meghódítja Önt. Végtelen mennyiségű kilátások, hegyi utacskák kilométerei és egyedi atmoszférájú helyek meggyőzik Önt arról, hogy semmilyen probléma nem olyan nagy, mint maga a természet grandiózusa. Hallgatózzon bele a hegyi völgyek csendjébe, engedje magát megszállni az isteni nyugalommal és ismét lelje fel az utat saját magához.