AquaCity Poprad vízi világ – tél

Magas Tátra ideális fogadóterület azon látogatók számára, akik magas színvonalú szolgáltatásokat keresnek, és egyúttal szeretik az aktív pihenést. Ha a szabadságát hegyekben döntötte tölteni, válassza Tátrát – Szlovákia legmagasabb és legszebb hegységét, amely tökéletes hely változatos szabadidőtöltéshez.  Nyáron ez főleg a hegyi turisztika, kerékpár-turisztika a lenyűgöző természetben. és télen síelés a síközpontok behavazott lejtőin. Közvetlenül Magas Tátra alatt, csaknem Európa szívében található egy rendkívüli ökológiai reszort – az AquaCity Poprad.

Az AquaCity Poprad egy egyedülálló komplexum, amely szolgáltatások széles skáláját kínálja az ideális szabadsághoz, felejthetetlen családi kiránduláshoz vagy cégi akcióhoz vagy rendezvényhez. A multifunkciós reszort szállás-, relaxáló- és wellness szolgáltatásokat nyújt, lehetőséget ad az egészséges turisztikához és sportaktivitásokhoz, gasztronómiai és kongresszusi szolgáltatásokhoz a biznisz klientela szükségleteihez.

A szórakozás, relax, pihenés és egészség világa. Az AquaCity termálvize természeti földalatti forrásból származik, így van bevezetve a területre, ahol technológiai folyamattal 50°C hőmérsékletről 36 – 38°C hőmérsékletre hűtik. A medencék rozsdamentes felületűek, hogy csökkentsék a klór használatának szükségletét. A fertőtlenítéshez UV sugárzást használnak, ezáltal kíméletes a bőrhöz és szemekhez. A termálmedencék vize 1300m mélyből ered és több mint 20 különböző, az ember egészségére kedvezően ható ásványi anyagot tartalmaz. Mozgás- és légzőszerv-problémáknál, vérkeringésben, idegrendszernél segít, valamint kedvező kozmetikai hatása is van.

AQUAPARK AQUACITY POPRAD

A reszort részét Aquapark képezi 13 belső és külső termál- illetve relaxáló medencével 28 – 38° C hőmérsékletű vízzel, továbbá 50m fedett úszómedence, fitnesz- és spinning központ, sportterület strandfocihoz és röplabdához, homokos strand beach bárral, 6 tobogán és több mint 350 vízi attrakció, hidromasszázs, gyöngyfürdők, vízi dűznik, gyereksarkok, játszóterek és rendkívüli Lézer show a medencében. A wellness szolgáltatások kínálatát thai- és klasszikus relaxáló masszázsok, szolárium, bio-pedikűr Garra Rufa halacskákkal, de főleg a legnagyobb kétszintes  Fire & Water Wellness & Spa wellness centrum egészítik ki.

A külső területen egész évi ülő- vagy relaxáló medencében pihenheti ki magát, ahol vízgyöngyözést, masszázsdűznit, vízi gombát vagy lengő harangot talál, vagy úszhat a 33m hosszú külső rekondíciós úszómedencében aktív sportolók számára. A nyári üzemidő alatt kipróbálhatja a vízi szórakozás valódi attrakcióját, a Maya piramist 3 rozsdaálló medencével 1 – 1,2m mélységgel, csúszdákkal és vízi attrakciókkal. 

A terület belterei a rendkívüli relax színhelye – a Blue Diamond medencék. A komfortos légkörnek, forró termálvíznek és fedett beltereknek köszönhetően a legkisebb gyerekek és felnőttek számára is ideális hely. Exkluzív medencék italbárokkal közvetlenül a vízben elvárt luxust kínálnak. Kevert italok gazdag kínálatát élvezhetik, vagy bárszékeken relaxálhatnak a medencében és élvezhetik a kellemes pillanatokat.

A Blue Sapphire medencék nem csak a szolgáltatások terjedelmes kínálatával egyedülállóak, hanem a környezetvédelemhez való hozzájárulásával is. A korszerű épület, amely elsődleges energiaforrásként a termálvizet használja és egyúttal a napenergiát is kihasználja, felejthetetlen élményeket nyújt minden érzéke számára. A két, 30 – 35°C vízhőmérsékletű relaxáló medence vízi- és légmasszázsok, vízi gyöngyágyak és ülőkék, vízfátyolok és dűznik, kromoterápia – fénygyógyítás speciális fények, mesterséges hullámverés és egyéb attrakciók egész skáláját kínálják. A Blue Sapphire medencék környezete lézer show-val van felszerelve, 9m magas falra való kivetítéssel valamint térhatású audio-rendszerrel.

Gyermekes családok számára rendelkezésre áll a Treasure Island – Kincsek szigete gyermekmedence, egy egzotikus öböl stílusában, ahol nem hiányzik zátonyra futott hajó csúszdákkal és vízi attrakciókkal. Minden gyerek átélheti a történelmi hajón való hajózás érzetét és sós vízben való fürdést. A gyermekvilág Summer Lounge pihenőterasszal és jakuzzival felnőttek számára attrakcióival az egész család számára alkalmas. A Kincsek szigetén a gyerekekre mesebeli élő Nemo halacskák és a Treasure Island kabala, és a teljes sziget védnökei, Hugo és Boss két élő leguán a Galapágos-szigetekről várnak.

Az AquaCity Poprad-ban szórakoztató helyek is találhatóak minden gyerek számára. Szállodai gyereksarok a recepció mellett, kétszintű gyereksarok a Blue Sapphire medencéknél, külső nyári játszóterek garantálják gyermekeik számára a kiváló napot és Önök számára időt szánni saját maguk számára. A gyerekek rengeteg játékszert, mászókát, csúszdát találnak itt. Egyszerűen mondva szórakozást hosszú órákra. Kiemelt üzemeltetési órákban a gyereksarokban őrzött gyermek-óvoda és animációs programok működnek.


WELLNESS CENTRUM FIRE & WATER WELLNESS & SPA

A több mint 1590 m2 felületen ellentétekkel teli vitális világot találhat a tűz és víz elemek jegyében. Ezek az elemek a magán- és party zónákra osztott wellness központ új szimbólumai, melyekben különböző fajta szaunák és inhalációs helységek találhatók. A rendkívüli ceremoniális szauna, ahol minden nap különös szauna-ceremóniát és szauna show-t élhet át, hagyományos finn szauna, illetve gyógynövényes, gőz- vagy eukaliptusz-szauna, himalájai só-szauna, infraszaunák vagy hó-szauna megsimogatják érzékeit, felélénkítik testét és felüdítik elméjét. Tökéletes pihenésre a relaxáló medencében lelhet a szerelmesek öblével, relaxáló és pihenő helységekben biokandallókkal. A központ része egy Wellness bár is egészséges italok, koktélek és könnyű eledelek trendes kínálatával.


SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG KLINIKA 

Közvetlenül az AquaCity-ben pár lépés megtételét követően egy csúcsklinika talaján találja magát. Az egyedülálló konceptus az aquapark, szállodai reszort és szépség- és egészségklinika szimbiózisán alapul minőségi szolgáltatásokkal.

Az interklinik több mint 25 éve nyújt standardon feletti szolgáltatásokat a plasztikai sebészet, esztétikai bőrgyógyászat, fogászat, nőgyógyászat, urológia, de az érsebészet illetve fül- orr- gégészet terén is. Professzionális szolgáltatásokat és a lehető legmagasabb szintű egészség-gondoskodást kínálja. 2019. év óta Poprádban is megnyitotta fiókját, ahol az AquaCity Poprad reszort szolgáltatásai széles portfóliója részévé vált. A bőrgyógyászat terén dolgozó csúcsszakemberek szépítő beavatkozásokat, fiatalító eljárásokat végeznek, de az egészséggel is foglalkoznak, mégpedig diszkréten és biztonságosan. A klinika része az esztétikai orvostudomány részleg, lézercentrum, szakkivizsgálások és kriocentrum.

Az  AquaCity Poprad-ban szeretetteivel felejthetetlen pillanatokat és tökéletes szabadságot tölthet. 


AquaCity Poprad